Waarom TipTopWeb

TipTopWeb kan meer tijd aan uw website besteden voor het zelfde afgesproken tarief. Reden is dat ik selectief een keuze maak uit mijn opdrachten. Hierdoor heb ik meer tijd voor afstemming en eventuele wijzgingen tijdens de bouw van uw website . Maar wilt u toch snel een nieuwe website dan is dat ook mogelijk.

Webdesign is voor mij een bezigheid / tijdsbesteding die ik heel graag doe. Ontwerpen en samen iets bedenken en vanuit het niets iets maken, vind ik iedere keer weer een uitdaging. Website bouwen kan ik thuis doen of op locatie bij de klant. Minstens zo belangrijk is dat ik zelf kan bepalen wanneer ik werk aan uw website. Creatieve ideeen komen niet op vaste tijden, maar op de webdesignvreemdste momenten en daar kan ik dan meteen mee aan de slag.

Maak een vrijblijvende afspraak, dan kan ik uitleggen, waarom TipTopWeb iets voor u kan betekenen. Het werk van TipTopWeb houd het niet op bij het bouwen van de website, nog belangrijker is de ondersteuning daarna. De meeste van mijn klanten ervaren dat als prettig en erg handig. Een website up-to-date houden kost tijd en er zijn altijd vragen of wat dan ook, nadat de website live staat!