Heb je hulp nodig bij een Joomla website?

- Mijn plaatje staat opeens aan de verkeerde kant, hoe krijg ik het weer op de juiste plek?
- Ik zie opeens allemaal vreemde tekens op mijn website, wat kan er aan de hand zijn?
- Kan ik mijn nieuwsbrieven versturen vanuit mijn website? 
- Welke extensie kan ik het beste gebruiken als ik een agenda op mijn website wil?
- Ik wil facturen versturen vanuit mijn website, kan dat?

Er is gratis hulp...

Het zijn allemaal voorbeelden van vragen waar je zelf misschien niet zo snel een antwoord op weet, maar die je enorm afhouden van je werk omdat je niet verder kunt met je website. Met dat soort vragen kun je terecht op Joomla-forums (Google is je vriend), of je kunt naar een Joomla Gebruikergroep in jouw buurt, die hebben vaak een Dokter Joomla-onderdeel in hun bijeenkomsten zitten. Dat is dé manier om gratis antwoord op je vraag te krijgen.

... of wil je hulp van mij?

Wil je niet wachten tot je antwoord kriigt of wil je gewoon hulp? TipTopWeb werkt dagelijks met websites en weet de weg in Joomla. 

Hoe dan?

Via ons contactformulier kun je je vraag stellen. Een eenvoudige vraag is over het algemeen binnen een uurtje opgelost. Is de kwestie ingewikkelder, dan geef ik aan hoeveel tijd ik nodig ben. We maken dan een heldere afspraak, zodat u weet wat de kosten zijn.

En de rekening?

Ik stuur dan een factuur met het afgesproken kosten. Denk je mij vaker nodig te zijn, dan is misschien een idee om het onderhoud door mij te laten doen. Dat kan dan voor uw voordeliger zijn.