TipTopWeb uit Leeuwarden maakt een website die past bij uw wensen zodat deze de uitstraling en functionaliteit krijgt die u wilt. Een nieuwe website of aan de hand van een bestaande website of huisstijl zorgt TipTopWeb, in goed overleg met u voor een nieuw en fris ontwerp / webdesign.

Uw website is uw visitekaartje, daaarom is het van belang dat uw website "klopt". De uitstraling moet in overeenstemming zijn met de producten en/of diensten die u levert. Wij maken websites op basis van het Joomla CMS, hierin zijn content en presentatie gescheiden. Bent u op den duur aan een ander "jasje" toe dan is dat relatief eenvoudig te realiseren. Daarnaast is Joomla eenvoudig te beheren en uit te breiden met een veelheid aan extra functionaliteiten (u kunt hierbij denken aan invulformulieren, een productcatalogus of zelfs een complete webshop met geïntegreerde iDeal betaalmogelijkheid).

 

ONDERHOUD WEBSITE

Onze website zijn zo opgezet dat u zelf wijzigingen en onderhoud van de website kunt doen.
Afhankelijk van uw wens kunt u zelf uw website onderhouden of kunnen wij dit voor u doen. Ook kunnen er regelmatig terugkerende werkzaamheden zijn waarvoor u een beroep op ons zou willen doen. Soms kan het zijn dat bepaalde onderdelen van uw website extra aandacht nodig hebben of dat er een software update moet worden uitgevoerd. Voor dit soort website-onderhoudsklussen gebruikt u een voordelige onderhoudscontract (LINK) afsluiten

  • Voordelen van een website gemaakt door TipTopWeb: 

  • - Al meer dan 6 jaar ervaring met maken van onderhouds vriendelijke websites
  • - Een ontwerp dat aansluit bij uw wensen
  • - Eenvoudig pagina's, menu-knoppen, afbeeldingen en nieuws toevoegen en wijzigen
  • - Eenvoudig uitbreidbaar met bijvoorbeeld een product catalogus, document beheer systeem, agenda, linkpagina, fotoalbum,    gastenboek enz
  • - U kunt zelf uw teksten en afbeeldingen wijzigen en onbeperkt nieuwe pagina's toevoegen
  • -  Natuurlijk kunt u hetonderhoud ook aan ons uitbesteden
  • -  Daarnaast geef ik advies en/of ondersteuning voor webhosting. Dit kan niet bij TipTopWeb. Hiervoor heb ik ervaring bij enkele hosting bedrijven, waaronder Versio.

 

 -----------